Usluge

Što sve radimo?

Građenje obiteljskih kuća

zidarski radovi

Izvodimo sve vrste grubih građevinskih radova od početka do kraja graditeljskog pothvata. Savjetujemo Vas oko izbora kvalitetnih materijala, pomažemo oko izrade troškovnika.

Uređenje potkrovlja

IMAG0298

Ugradnjom gips kartonskih ploča pretvorit ćemo Vaše potkrovlje u moderan, atraktivan interijer. Na taj način bit će Vam osigurana i ugodna mikroklima stanovanja.

Gips kartonski radovi

gipskartonski radovi

Gips kartonskim radovima, koji podrazumijevaju suhu gradnju gips kartonskim pločama, u kratkom roku ćemo oblikovati interijere prema Vašim željama.

Strojne žbuke i glazure

žbukanje

Kako bi zidovi bili ravni i glatki, potrebno je kvalitetno odraditi žbukanje. Nekvalitetno izvedeni radovi narušavat će izgled Vaših prostorija. Obratite nam se s povjerenjem.

Instalaterski radovi

električar

Za Vas izvodimo sve vrste instalaterskih radova - elektroinstalacijske radove, izvođenje instalacija za vodu, plin, grijanje te ostale instalaterske radove.

Podopolagački radovi

IMAG0347

Prije postavljanja podova, potrebno je kvalitetno pripremiti podlogu kako bi se podne obloge mogle pravilno položiti i imati dugi vijek trajanja. Uz znanja, vještine i odgovarajući alat, željeni rezultat je zagarantiran. Obratite nam se s povjerenjem!

Keramičarski radovi

keramika

Podloga na koju se postavljaju pločice mora biti ravna, bez izbočina. Izvođenje keramičarskih radova zahtjeva znanja i vještine kako bi kvaliteta izvedenih radova bila osigurana. 

Soboslikarski i ličilački radovi

IMAG0340

Ličilački i soboslikarski radovi spadaju u završne radove i uvelike doprinose izgledu interijera. Ne dopustite da izgled Vaših interijera bude narušen na samom kraju, prepustite izvođenje našem profesionalnom timu!   

Popločavanje okućnica

popločavanje

U našoj ponudi su i usluge uređenja okućnica odnosno postavljanje opločnika, rubnjaka, ograda. Rado ćemo doći na Vašu lokaciju, uzeti mjere i predložiti Vam optimalno rješenje.

 

 

Visit Us On Facebook